perjantai 24. helmikuuta 2012

                               Hyvää syntymäpäivää, Tomppa ♥

Ajattelin, että nyt Tompan syntymäpäivänä aloitan bloggauksen :). Toivon, että tämä on ihan luettavaa ja että saatte selvää, sillä ajatuksenkulkuni etenee välillä niin nopeasti, että sen huomaa teksteissä esimerkiksi siinä, että hypin välillä asiasta toiseen. Koittakaa kestää! Mutta sitten varsinaiseen postaukseen.

Ajattelin, että voisin vaikka ensiksi kertoa tästä päivästä. Heräsin noin 10.00 siihen, kun tuttuni soitti minulle, että lähtee kohta hakemaan minua. Vetäisin ratsastusvaatteet päälle ja nopean aamupalan jälkeen hyppäsin hänen autoonsa. Vuorossa oli siis Viktuurian eli "Viken" ratsastus.

Vikke on 6-vuotias melko raaka suomenhevonen, ja olen saanut tehtäväkseni ratsastaa sitä hiihtolomaviikon, sillä hänen omistajansa on lomamatkalla. Päätin, että voisin vääntää sillä koulua kentällä, koska maastoon en vielä uskaltaisi mennä sen kanssa kahdestaan. Ilokseni kuitenkin maastoryhmä oli lähdössä maastoon klo 11.00, joten ehdin mukaan. Vikke oli koko reissun rohkea ja eteenpäinpyrkivä, mitä se ei ole kentällä. Kentällä ollessaan sitä pitää pyytää jatkuvasti eteenpäin ja joskus se turhautuu ja näyttää sen ihme loikilla ja pukeilla. Maastossa tamma oli kuitenkin ihan eri maata ja piti tehdä paljon pidätteitä, että se kuuntelisi.

Löhöilin sen jälkeen muutaman tunnin kotona ja sitten päätimme lähteä kaverini Saran kanssa tallille, jossa Tomppa asustaa. Suunnittelimme, että lähtisimme pitkälle maasto retkelle Tompan ja Bokon kanssa. Lenkki meni moitteettomasti ja meillä oli hauskaa (tosin hevoset näyttivät siltä, että niillä meni hermo kikatukseen ja juoruiluun)

Nyt on siis hiihtoloma ja minulla on kaksi uusintakoetta ensi viikolla :(. Taitaa mennä koko loppupäivä Herra Historiankirjan seurassa. Mutta onneksi on sipsipussi ja karkkeja kaverina :)

Sitten näistä postauksista. Tarkoituksena olisi, että hyvä ystäväni Jade kuvailisi ja ottaisi videoita minusta ja Tompasta, joten osan materiaaleista saisin häneltä. Osa tulee taas itseltäni. Suunnittelin myös, että jossain vaiheessa alan tehdä videopostauksia, kunhan saan vain lukijoita :)

♡:llä Helena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti